Colortrac SmartLF SC 36 professzionális MFP megoldás (01H073)

SC42 MFP 500×500 2.jpg
SC42 MFP 500×500.jpg

Colortrac SmartLF SC 36c, 36″-os színes szkenner, SmartWorks TOUCH MFP szoftverrel, SC36 repró állvánnyal, document return guide-al.
Csak a nyomtatót kell hozzá csatlakoztatni  🙂

Az új generációs SmartLF SC nagyformátumú szkennerek magukban foglal számos új, innovatív szolgáltatást, amelyek segítségével a szkennelés még gyorsabb és egyszerűbb lett. A SingleSensor digitális képalkotási technológia a Colortrac egy új, szabadalmaztatott találmánya. Az egyetlen robosztus érzékelőben egyesített, 36″ széles Contact Imaging Sensor (CIS) sor segítségével nagyobb sebesség mellett is csökkennek a szkennelési hibák. Az 43200 pixel 1200 dpi optikai felbontást eredményez.

A dinamikus dokumentumadagolás és a Bi-directional LED (kétirányú) világítás segítségével csökkennek a gyűrődések, hajtogatások okozta szkennelési “árnyékok”. A SmartLF SC az első nagyformátumú szkenner, amely az új SuperSpeed USB 3.0 digitális interfésszel rendelkezik. Az teszi lehetővé a rendkívül gyors, 5 Gb/sec adatátviteli sebességet, mely 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos USB 2.0. Ez több mint elég ahhoz, hogy megfeleljen a legtöbb mérnöki (AEC, CAD, GIS) és Copyshop vagy szolgáltató iroda beolvasási, szkennelési követelményének.

 

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Colortrac SmartLF szkennercsalád – angol (pdf)

Colortrac SmartLF SC36 Xpress ismertetője – angol (pdf)

Colortrac SmartLF SC MFP megoldások – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks TWAIN szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Touch szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Pro szoftver ismertetése – angol (pdf)

Termékfelelős:

2.101.777 Ft 1.985.234 Ft Nettó ár: 1.563.176 Ft

Ajánlatkérés