Colortrac SmartLF SCi 36e

Colortrac SmartLF SCi szkenner
Colortrac SmartLF SCi szkennerállvannyal, médiagyűjtővelColortrac SmartLF SCi szkennerállvannyal, médiagyűjtővel, tablettelColortrac SmartLF SCi szkennerállvannyal, médiagyűjtővel

36″-os gyors színes szkenner;
Colortrac SmartLF SCi 36m + m-ről c-re és c-ről e-re frissítés

Az új generációs SmartLF SC nagyformátumú szkennerek magukban foglal számos új, innovatív szolgáltatást, amelyek segítségével a szkennelés még gyorsabb és egyszerűbb lett. A SingleSensor digitális képalkotási technológia a Colortrac egy új, szabadalmaztatott találmánya. Az egyetlen robosztus érzékelőben egyesített, 36″ széles Contact Imaging Sensor (CIS) sor segítségével nagyobb sebesség mellett is csökkennek a szkennelési hibák. Az 43200 pixel 1200 dpi optikai felbontást eredményez.

A dinamikus dokumentumadagolás és a Bi-directional LED (kétirányú) világítás segítségével csökkennek a gyűrődések, hajtogatások okozta szkennelési „árnyékok”. A SmartLF SC az első nagyformátumú szkenner, amely az új SuperSpeed USB 3.0 digitális interfésszel rendelkezik. Az teszi lehetővé a rendkívül gyors, 5 Gb/sec adatátviteli sebességet, mely 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos USB 2.0. Ez több mint elég ahhoz, hogy megfeleljen a legtöbb mérnöki (AEC, CAD, GIS) és Copyshop vagy szolgáltató iroda beolvasási, szkennelési követelményének.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Colortrac SmartLF szkennercsaládról – angol (pdf)

Colortrac SmartLF SCi sorozat ismertetője – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Touch szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Pro szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks IMAGING szoftver ismertetése – angol (pdf)

Termékfelelős:

2.009.553 Ft Nettó ár: 1.582.325 Ft

Ajánlatkérés