Colortrac SmartLF SCi 42 professzionális MFP megoldás

MFP_SmartLF-SCi_with-return-guide_550x500

Colortrac SmartLF SCi 42c, 42″-os színes szkenner, SmartWorks TOUCH MFP szoftverrel, SmartLF repró állvánnyal, document return guide-al.
Csak a nyomtatót kell hozzá csatlakoztatni  🙂
(a nyomtató, a számítógép, a monitor, a billentyűzet és az egér nem tartozék)

Az új generációs SmartLF SCi nagyformátumú szkennerek magukban foglal számos új, innovatív szolgáltatást, amelyek segítségével a szkennelés még gyorsabb és egyszerűbb lett. A SingleSensor digitális képalkotási technológia a Colortrac egy új, szabadalmaztatott találmánya. Az egyetlen robosztus érzékelőben egyesített, 42″ széles Contact Imaging Sensor (CIS) sor segítségével nagyobb sebesség mellett is csökkennek a szkennelési hibák. Az 50400 pixel 1200 dpi optikai felbontást eredményez.

A dinamikus dokumentumadagolás és a Bi-directional LED (kétirányú) világítás segítségével csökkennek a gyűrődések, hajtogatások okozta szkennelési „árnyékok”. A SmartLF SCi a SuperSpeed USB 3.0 digitális interfésszel rendelkezik. Az teszi lehetővé a rendkívül gyors, 5 Gb/sec adatátviteli sebességet, mely 10-szer gyorsabb, mint a hagyományos USB 2.0. Ez több mint elég ahhoz, hogy megfeleljen a legtöbb mérnöki (AEC, CAD, GIS) és Copyshop vagy szolgáltató iroda beolvasási, szkennelési követelményének.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Colortrac SmartLF SCi MFP sorozat ismertetője – angol (pdf)

Colortrac SmartLF SCi sorozat ismertetője – angol (pdf)

Colortrac SmartLF szkennercsaládról – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Touch szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Pro szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks IMAGING szoftver ismertetése – angol (pdf)

Termékfelelős:

3.040.062 Ft Nettó ár: 2.393.750 Ft

Ajánlatkérés