Colortrac SmartLF SGi 36c

Colortrac SmartLF SGi szkenner
Colortrac SmartLF SGi szkennerállvannyal, médiagyűjtővel, tablettelColortrac SmartLF SGi vastag médiával

36″-os színes szkenner;
Colortrac SmartLF SGi 36m + m-ről c-re frissítés

A Colortrac régóta úttörő a nagyformátumú szkennerek és képfeldolgozó technológiák fejlesztése és gyártása terén. A cég nemrég megalkotta az immár hetedik generációs, új SmartLF SG szkennereket, melyek a nagy optikai felbontás és a gyors szkennelési sebesség mellett rendkívül precíz adagolóval rendelkeznek. A SmartLF SG 36″ és 44″szkennerek kifejlesztésének célja elsődlegesen a nagyobb termelékenység, a hatékonyabb munka. Ennek érdekében a gyorsabb monokróm szkennelés mellett a színes szkennelési sebességet megduplázták az elődjéhez (GX+) képest.

A Colortrac szkennerek fénycső helyett új generációs instant fehér LED fényforrásokat használnak. Ennek előnye az alacsonyabb fogyasztás mellett az, hogy a szkenner a bekapcsolás után azonnal üzemkész, nem kell bemelegedésre várni. Az új generációs instant fehér LED fényforrások élettartama is jóval hosszabb mint a fénycsöveké, hiszen előzetes mérések alapján 50.000 üzemórát is kibírnak, ami azt jelenti, hogy ha a hét minden napján, napi 24 órában használjuk a szkennert, akkor is 6 évig világít probléma nélkül. Az LED fényforrás környezetbarát is egyben, hiszen a fénycsövekkel ellentétben nem tartalmaz ólmot, ami károsítaná a környezetet. 

A Colortrac legújabb, full HD (full high definition) CCD technológiával működő SmartLF SG szkennerei a cég által kidolgozott speciális szkennelési technológiával a legtökéletesebb eredményt nyújtják a felhasználó számára.

A hetedik generációs SmartLF SG ENERGY STAR ® minősítésű 36 hüvelykes és 44 hüvelykes szkennerek egyesítik Colortrac által kifejlesztett egyedi kétirányú LED-rendszert, a hosszabb élettartamot és a környezeti hatások csökkentését a kiváló minőségű CCD kamerás színes képalkotás jellemzőivel.

A Colortrac SmartLF SG szkennerek kétféle méretben és mindegyik háromféle változatban készülnek. Az alap modell (m) egy monokróm változat, a középső (c) színes, míg a harmadik (e) szintén színes, csak az előző modell gyorsabb változata. Mindegyik változat vastag médiát is képes befogadni egészen 15 mm-ig. Mindegyik modell képes monokróm és szürkeskálás üzemmódban egyaránt, akár 13.00 inch/sec sebességgel szkennelni. A „c” jelű modellek színes szkennelési sebessége 4.00 inch/sec, az „e” jelűeké 8.00 inch/sec. A kevesebbet tudó szkennert mind méretben, mind sebességben upgradelni lehet.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Colortrac SmartLF szkennercsaládról – angol (pdf)

Colortrac SmartLF SGi sorozat ismertetője – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Touch szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks Pro szoftver ismertetése – angol (pdf)

Colortrac SmartWorks IMAGING szoftver ismertetése – angol (pdf)

Termékfelelős:

3.392.357 Ft Nettó ár: 2.671.147 Ft

Ajánlatkérés