HP Color LaserJet Enterprise flow M880z+ MFP (A2W76A)

HP Color LaserJet Enterprise flow M880z+ MFP (A2W76A)
HP Color LaserJet Enterprise flow M880 vezérlőpultjaHP Color LaserJet Enterprise flow M880z+ (A2W76A)HP Color LaserJet Enterprise flow M880z+ MFP tűző/gyüjtő finiserrelHP Color LaserJet Enterprise flow M880 MFP előlapi USB-port

Nagy teljesítményű, színes A3+ lézernyomtató / másoló / szkenner / fax / WEB.  Alaptípus az 500 lapos adagolótálca helyett 3500 lapos nagy kapacitású adagolótálca állvánnyal.

Az élvonalbeli vállalati többfunkciós nyomtató továbbfejlesztett kidolgozási opciókkal és fájlmegosztással segít egyszerűsíteni a munkafolyamatokat és gyorsítani a dokumentumokhoz kapcsolódó feladatokat. A mobil nyomtatási és az érintéssel indítható nyomtatási képességekkel a felhasználóknak egyszerű, közvetlen hozzáférést biztosíthat a többfunkciós nyomtatóhoz1,2.

Olyan vállalkozásoknak lett tervezve, amelyek az irodai felhasználók egyszerű összekapcsolását lehetővé tevő többfunkciós nyomtatót szeretnének a munkafolyamatok felgyorsításához és hatékonyságának növeléséhez. Az egyszerű küldési és kidolgozási opciókkal, valamint a mobil nyomtatással és az érintéssel indítható nyomtatási képességekkel folyamatosan dolgozhat projekteken1,2.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Letölthető termékleírás
HP LaserJet Finishing Options

Termékfelelős:

3.747.550 Ft Nettó ár: 2.950.827 Ft

Ajánlatkérés