HP DesignJet T1700dr 44-in PostScript Printer (1VD88A)

HP Designjet T1700
HP Designjet T1700Designjet T1700-tintapatronokDesignjet T1700 – display

Akció július végéig*
A Designjet T1700dr A0+ Printer, Adobe PostSript 3 és PDF kiegészítéssel.

A Designjet T1700 PostSript Printer kéttekercses nagytestvére kiterjesztett webszerver funkciókkal. A Designjet T1300ps továbbfejlesztett, megújított utódja nagyobb memóriával és merevlemezzel, nagyobb tintapatronokkal, újragondolt adatbiztonsággal.

A HP felsőkategóriás GIS/CAD nagyformátumú nyomtatója 6 db Bright Office tintával, színes grafikus érintőképernyős menürendszerrel, ePrint és HP Smart megoldással. Ebbe a nyomtatóba már minden színből tehet 300 ml-es tintatartályt is. Ez az új nagyformátumú HP e-nyomtató „plug-and-play” egyszerűséggel csatlakoztatható; elősegíti a csapatmunkát és a mobilitást; minőségi eredményt nyújt nagy sebességgel; és olyan szintű egyszerűséget biztosít, amellyel időt és költségeket takaríthat meg.

Az új HP Bright Office tinták élénk színeket és feltűnő képminőséget biztosítsanak műszaki nyomtatáshoz akár sima papírokon is.

Elsősorban olyan építészek, mérnökök és térinformatikai munkacsoportok számára ajánljuk, akiknek pontos, könnyen kezelhető és webre csatlakozó, kéttekercses nyomtatóra van szükségük, hogy professzionális minőségű, nagy formátumú dokumentumokat, vázlatrajzokat, látványképeket, bemutatókat, térképeket és ortofotókat készíthessenek.

*Az akciós árak csak a raktáron lévő, ill. a július végéig beérkezett és kiszámlázott Desigjetekre vonatkoznak.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Termékismertető (pdf)

Elődtermékek:

Termékfelelős:

3.648.710 Ft 2.863.850 Ft Nettó ár: 2.255.000 Ft

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek