HP DesignJet Z9+ 24-in PostScript Printer (W3Z71A)

HP DesignJet Z9+ 24-in PostScript Printer
HP DesignJet Z9+ 24-in PostScript PrinterHP DesignJet Z9+ 24-in PostScript PrinterHP DesignJet Z9+ tintapatronjai
Még több videó »

Színes tintasugaras 24″-os grafikai nyomtató 9 (+1) db pigmentalapú HP Vivid Photo tintával, beépített HP Spectrofotométerrel, teljesen megújított nagy-felbontású HP nyomtatófejekkel (2400 fúvóka/inch).

Ez a nagyformátumú, 9 festékes HP Designjet készülék kiemelkedő színhelyességet és élességet biztosít, és mindezt sokkal gazdaságosabban az új nyomtatófejek segítségével. A sötét és világos színű tinták helyett a cseppméretekkel operál. Az új nagy-felbontású HP 746 nyomtatófejen kis és nagy fúvókák vannak felváltva egysorban, így 7 és 3 pl-es tintacseppeket is ki tudnak lövellni. A kreatív ötletek így mindig élénk és hatásos nyomtatási minőségben készíthetőek el segítségével, amelyek ráadásul igen tartósak is az új, pigmentalapú HP Vivid tintáknak köszönhetően. Az opcionális HP fényességjavítóval kivételesen egységes fényességet lehet elérni fényes fotópapírokon, és minimálisra csökkenthető a bronzosodás.

  • Nyomtatási sebesség akár 55,7 m²/óra
  • 500 GB-os merevlemez, 128 GB virtuális memória
  • 9 (+1) pigment alapú HP Vivid Photo tinta, beleértve a kromatikus vöröset, zöldet, kéket
  • Opcionális fényességet-javító bővítőkészlet
  • Beágyazott spektrofotométer
  • Színes megbízhatóság és vonalpontosság a HP professzionális PANTONE® színemulációval, Adobe® PostScript/PDF-fel, HP-GL/2-vel

Elsődleges alkalmazások, támogatott: látványtervek; térképek; légi-, és műholdfelvételek; értékesítési helyi/kirakati anyagok; grafikai tervek; irodai grafika; poszterek; fényképek; digitális szépművészet; transzparensek; kiállítás- és rendezvénygrafika; világító dobozok – fólia.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Letölthető adatlap (pdf)

HP Designjet Z6 és Z9+ nyomtatósorozat
Az elvárás nem kevesebb mint a tökéletesség

Elődtermékek:

Termékfelelős:

1.677.670 Ft Nettó ár: 1.321.000 Ft

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek