NeoFold 920 PL tervrajz-hajtogatógép

Új termék NeoFold PL állvánnyal
NeoFold PLNeoFold PL asztalkiegészítővelNeoFold PL vezérlőpultja

Max. 920 mm széles lapok hajtogatására.
A NEOFOLD PL sorozat az intuitív és professzionális hajtogatógépek legújabb generációja, hogy minden igényét kielégítse.
 Kisebb mérnökirodák és forgalmasabb fénymásoló szalonok hajtogatási igényeit egyaránt kielégíti.

  • A hajtogatandó lapok formátuma nincs korlátozva, beleértve az oldalhosszúságot is. Ismeri DIN 824 szabvány szerinti hajtogatást! Szabadon választható 190 vagy 210 mm-es hajtogatott lapméret, különböző margó (fűzőszél) – a berendezés billentyűzetén. 297 – 305 mm kereszthajtogatás (cross fold) lehetősége. 
  • A hajtogatás két lépésben történik: először hosszában (a lap rövidebb oldalára: 190 vagy 210 mm), majd a papírt visszatéve a gépbe keresztben (a lap hosszabb oldalára: 297 vagy 305 mm). A rajzok lefűzéséhez a lefűző szélek 20, 25 vagy 30 mm-re állíthatóak be, a hajtogatási szélesség ehhez hozzáadódik.
  • A hajtogatás történhet kompenzáció nélkül (a nem szabványméretű rajzok utolsó oldalának a széle a formátumon belül végződik) vagy kompenzációval (a nem szabványméretű rajzok utolsó oldalának a széle a formátum széléhez igazodik: bal vagy jobboldali duplázó hajtással).
Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

A Neofold PL sorozat adatlapja

Termékfelelős:
Egyedi árazású termék Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek