V-Ray

A Chaos Group innovatív render megoldásokat kínál a média, a szórakoztatóipar és a dízájn iparágak számára. A közel egy évtized alatt renderelő programok egyik zászlóshajójának számító V-Ray® szabványt állított fel a sebesség, a minőség, a megbízhatóság terén, a kezelhetőség egyszerűségében; és elismert nemzetközi stúdiók renderelő motorjává vált. A vállalat szoftvermegoldásai, amelyekkel büszkén támogatja a 3D közösséget: V-Ray® for Autodesk® 3ds Max®, V-Ray® for Autodesk® Maya®, V-Ray® for Autodesk® Softimage®, V-Ray® for Rhino®, V-Ray® for SketchUp®, Phoenix FD™ for Autodesk® 3ds Max®, Phoenix FD™ for Autodesk® Maya®, and Pdplayer™.

Bővebben »

 • V-Ray for 3ds Max

  V-Ray for 3ds Max

  A mindig is utat mutató renderelő szoftver szabányt állított fel a sebesség, a megbízhatóság, az egyszerű kezelhetőség és a render-minőség terén. A V-Ray for 3ds Max komplett világítási és...

 • V-Ray for Revit

  V-Ray for Revit

  A V-Ray for Revit a Reviten belül teszi elérhetővé a V-Ray előnyeit a kiváló minőségű látványtervek készítéséhez.

 • V-Ray for Rhino

  V-Ray for Rhino

  A V-Ray 3 for Rhino a tervezőknek készült. Letisztult, egyszerű és gyorsabb, mint valaha. Készen rá, hogy remek látványtervek készüljenek vele.

 • V-Ray for Maya

  V-Ray for Maya

  A gyakorlatban bevált CPU és GPU renderelés animációkhoz és vizális effektek készítéséhez a filmipar, a televízió és a virtuális valóság tereit készítők számára. A V-Ray for Maya gyors...

 • V-Ray for SketchUp

  V-Ray for SketchUp

  A V-Ray for SketchUp a SketchUp programon belül teszi elérhetővé a V-Ray funckiókat, hogy kiváló minőségű látványtervek készülhessenek.

 • V-Ray Render Node

  V-Ray Render Node

  A V-Ray Render Node gyors és rugalmas megoldást kínál a V-Ray renderek elkészítésére hálózatba kötött számítógépeinek kapacitását kihasználva.

 • VRscans

  VRscans

  Használja a Chaos Group VRscans anyagtárát  amennyiben valóban valósághű mintázatokkal és textúrákkal szeretne dolgozni a modellek anyagozása során.