V-Ray

A Chaos Group innovatív render megoldásokat kínál a média, a szórakoztatóipar és a dízájn iparágak számára. A közel egy évtized alatt renderelő programok egyik zászlóshajójának számító V-Ray szabványt állított fel a sebesség, a minőség, a megbízhatóság terén, a kezelhetőség egyszerűségében; és elismert nemzetközi stúdiók renderelő motorjává vált. A vállalat szoftvermegoldásai, amelyekkel büszkén támogatja a 3D közösséget: V-Ray for 3ds Max, V-Ray for Maya, V-Ray for Revit, V-Ray for Softimage, V-Ray for Rhino, V-Ray for SketchUp, Phoenix FD for 3ds Max, Phoenix FD for Maya, V-Ray Render Node, VRscans és a Pdplayer.

 

Bővebben »

 • V-Ray for 3ds Max

  V-Ray for 3ds Max

  A mindig is utat mutató renderelő szoftver szabányt állított fel a sebesség, a megbízhatóság, az egyszerű kezelhetőség és a render-minőség terén. A V-Ray for 3ds Max komplett világítási és...

 • V-Ray for Revit

  V-Ray for Revit

  A V-Ray for Revit a Reviten belül teszi elérhetővé a V-Ray előnyeit a kiváló minőségű látványtervek készítéséhez.

 • V-Ray for Rhino

  V-Ray for Rhino

  A V-Ray Next for Rhino a tervezőknek készült. Letisztult, egyszerű és gyorsabb, mint valaha. Készen rá, hogy remek látványtervek készüljenek vele.

 • V-Ray for Maya

  V-Ray for Maya

  A gyakorlatban bevált CPU és GPU renderelés animációkhoz és vizális effektek készítéséhez a filmipar, a televízió és a virtuális valóság tereit készítők számára. A V-Ray for Maya gyors...

 • V-Ray for SketchUp

  V-Ray for SketchUp

  A V-Ray for SketchUp a SketchUp programon belül teszi elérhetővé a V-Ray funckiókat, hogy kiváló minőségű látványtervek készülhessenek.

 • V-Ray Render Node

  V-Ray Render Node

  A V-Ray Render Node gyors és rugalmas megoldást kínál a V-Ray renderek elkészítésére hálózatba kötött számítógépeinek kapacitását kihasználva.

 • VRscans

  VRscans

  Használja a Chaos Group VRscans anyagtárát  amennyiben valóban valósághű mintázatokkal és textúrákkal szeretne dolgozni a modellek anyagozása során.

 • V-Ray Benchmark

  V-Ray Benchmark

  Próbáld ki, hogy milyen gyorsan renderel a géped. A V-Ray Benchmark egy ingyenes...