AutoCAD Map 3D

Megjelent az AutoCAD® Map 3D 2022 térinformatikai és térképészeti szoftver, ami a 2019-es verziótól az AutoCAD-del, és egyéb AutoCAD alapú alkalmazásokkal, egy csomagban érhető el (AutoCAD – including specialized toolsets). A Map 3D használatához a szoftvert továbbra is külön le kell tölteni és telepíteni. A szoftver komplett térinformatikai megoldást nyújt azon ügyfelek számára, akik szeretnék az üzemeltetési és fenntartási feladataikat eggyel magasabb szinten végezni. Ezenfelül, az e-közmű és E-TÉR rendszer felé történő adatszolgáltatás, vagy az onnan kapott adatok megjelenítésének, használatának, módosításának stb. megfelelő eszköze. A program használatával a térképész/térinformatikai szakemberek, a szakági tervezők és a közműkezelők mindennapi munkája nagymértékben leegyszerűsödik, gördülékeny munkafolyamatokkal egészül ki, ezáltal versenyképes megoldást nyújtva a teljes infrastruktúra területére.

Az AutoCAD Map 3D aktuális verziója a korábban már jól bevált és hatékony 2D funkciókat továbbfejlesztett, illetve új 3D és közzétételi funkciókkal egészíti ki, amelyek a térképek és/vagy adatok minden eddiginél gyorsabb létrehozásában, fenntartásában, elemzésében és publikálásában segítenek.

Az új verzió gyorsabb és hatékonyabb megoldásainak köszönhetően kiaknázhatók a továbbfejlesztett együttműködési lehetőségek más Autodesk termékekkel és a versenytársak térinformatikai szoftvereivel.

A szakági adatmodellezés és -kezelés révén az AutoCAD Map 3D nemcsak a térinformatikai szakemberek és kartográfusok, hanem a közműszolgáltatók, távközléssel foglalkozó cégek és út/vasútkezelők, tervezők számára is a teljes infrastruktúra-kezelési megoldás alapjául szolgálhat. Emellett hasznos, az AutoCAD-nek köszönhetően mérnöki pontosságú szerkesztést is biztosító, tervező, elemző eszköz minden olyan intézmény (önkormányzati, állami, természeti erőforrás kezelő stb.) részére, ahol térképek és kapcsolódó attribútum adatok létrehozása, használata és karbantartása a napi munka része.

A Map 3D 2022 és korábbi verzióinak újdonságai és finomhangolásai alább, a Részletes jellemzők-re kattintva érhető el.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Rendszerkövetelmények

Map 3D 2022 offline súgó letöltési elérhetősége

Map 3D 2021 offline súgó letöltési elérhetősége

Map 3D 2022 súgó

Map 3D 2021 súgó

AutoCAD Map 3D eszközkészlet

Tanfolyam, konzultáció

Próbaverzió

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D 2022 új, egyedi változat

  magyar, angol (Single-user)

  20%-os akció 2021.12.02-ig!

  1 és 3 éves előfizetés, utóbbi 10% kedvezménnyel.

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés