AutoCAD Map 3D

Az AutoCAD® Map 3D a 2019-es verziótól az AutoCAD-del egy csomagban érhető el, a termék az AutoCAD 2019 egyik szakági eszköztára lett. Az AutoCAD Map 3D szoftver komplett térinformatikai megoldást nyújt azon ügyfelek számára, akik szeretnék az üzemeltetési és fenntartási feladataikat eggyel magasabb szinten végezni. A program használatával a térképész szakemberek, a szakági tervezők és a közműkezelők mindennapi munkája nagymértékben leegyszerűsödik, és gördülékeny munkafolyamatokkal egészül ki, versenyképes megoldást nyújtva ezzel a teljes infrastruktúra területére.

Az AutoCAD Map 3D aktuális verziója a korábban már jól bevált és hatékony 2D funkciókat továbbfejlesztett, illetve új 3D és közzétételi funkciókkal egészíti ki, amelyek a térképek és/vagy adatok minden eddiginél gyorsabb létrehozásában, fenntartásában, elemzésében és publikálásában segítenek.

Az új verzió gyorsabb és hatékonyabb megoldásainak köszönhetően kiaknázhatók a továbbfejlesztett együttműködési lehetőségek más Autodesk termékekkel és a versenytársak térinformatikai szoftvereivel.

A szakági adatmodellezés és -kezelés révén az AutoCAD Map 3D nemcsak a térinformatikai szakemberek és kartográfusok, hanem a közműszolgáltatók, távközléssel foglalkozó cégek és út/vasútkezelők, tervezők számára is a teljes infrastruktúra-kezelési megoldás alapjául szolgálhat. Emellett hasznos, az AutoCAD-nek köszönhetően mérnöki pontosságú szerkesztést is biztosító, tervező, elemző eszköz minden olyan intézmény (önkormányzati, állami, természeti erőforrás kezelő, stb.) részére, ahol térképek és kapcsolódó attribútum adatok létrehozása, használata és karbantartása a napi munka része.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Rendszerkövetelmények

AutoCAD Map 3D eszközkészlet

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D 2019 új, egyedi változat

  magyar, angol (Single-user)

  1-2-3 éves előfizetés

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D 2019 új, hálózati verzió

  magyar, angol (Multi-user)

  1-2-3 éves előfizetés

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D (Subscription) előfizetés megújítás

  Single-user/Multi-user

  1-2-3 évre

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D (Maintenance Plan) szoftverkövetés megújítás

  SLM/NLM

  1 évre

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D oktató CD

  Elektronikus, alapozó oktató videó

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés