AutoCAD Map 3D

Az AutoCAD® Map 3D a 2019-es verziótól az AutoCAD-del, és más AutoCAD alapú alkalmazásokkal, egy csomagban érhető el (AutoCAD – including specialized toolsets AD). A Map 3D használatához a szoftvert továbbra is külön le kell tölteni és telepíteni. A szoftver komplett térinformatikai megoldást nyújt azon ügyfelek számára, akik szeretnék az üzemeltetési és fenntartási feladataikat eggyel magasabb szinten végezni. Ezenfelül, az e-közmű rendszer felé történő adatszolgáltatás, vagy az onnan kapott adatok megjelenítésének, használatának, módosításának stb. megfelelő eszköze. A program használatával a térképész szakemberek, a szakági tervezők és a közműkezelők mindennapi munkája nagymértékben leegyszerűsödik, és gördülékeny munkafolyamatokkal egészül ki, versenyképes megoldást nyújtva ezzel a teljes infrastruktúra területére.

Az AutoCAD Map 3D aktuális verziója a korábban már jól bevált és hatékony 2D funkciókat továbbfejlesztett, illetve új 3D és közzétételi funkciókkal egészíti ki, amelyek a térképek és/vagy adatok minden eddiginél gyorsabb létrehozásában, fenntartásában, elemzésében és publikálásában segítenek.

Az új verzió gyorsabb és hatékonyabb megoldásainak köszönhetően kiaknázhatók a továbbfejlesztett együttműködési lehetőségek más Autodesk termékekkel és a versenytársak térinformatikai szoftvereivel.

A szakági adatmodellezés és -kezelés révén az AutoCAD Map 3D nemcsak a térinformatikai szakemberek és kartográfusok, hanem a közműszolgáltatók, távközléssel foglalkozó cégek és út/vasútkezelők, tervezők számára is a teljes infrastruktúra-kezelési megoldás alapjául szolgálhat. Emellett hasznos, az AutoCAD-nek köszönhetően mérnöki pontosságú szerkesztést is biztosító, tervező, elemző eszköz minden olyan intézmény (önkormányzati, állami, természeti erőforrás kezelő stb.) részére, ahol térképek és kapcsolódó attribútum adatok létrehozása, használata és karbantartása a napi munka része.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Rendszerkövetelmények

Offline súgó letöltési elérhetősége

AutoCAD Map 3D eszközkészlet

Tanfolyam, konzultáció

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D 2019 új, egyedi változat

  magyar, angol (Single-user)

  1-2-3 éves előfizetés

  2019. március 26-ig 10% kedvezmény a 3 éves előfizetésre.

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D 2019 új, hálózati verzió

  magyar, angol (Multi-user)

  1-2-3 éves előfizetés

  2019. március 26-ig 10% kedvezmény a 3 éves előfizetésre.

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D (Subscription) előfizetés megújítás

  Single-user/Multi-user

  1-2-3 évre

  2019. március 26-ig 10% kedvezmény a 3 éves előfizetés megújítására.

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés
 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D (Maintenance Plan) szoftverkövetés megújítás

  SLM/NLM

  1 évre

  Egyedi árazású termék Ajánlatkérés