V-Ray Benchmark alkalmazás

Próbáld ki, hogy milyen gyorsan renderel a géped. A V-Ray Benchmark egy ingyenes önálló alkalmazás, amivel le lehet tesztelni, hogy milyen gyorsan renderel a hardvered. Az alkalmazás két mintabeállítást tartalmaz, egyet grafikus kártyákhoz (GPU), egyet a processzorokhoz (CPU), attól függően, hogy melyik részt akarod tesztelni.

A további részletek megtalálhatók ezen az alábbi oldalon: V-Ray Benchmark

Az induláshoz be kell lépni a Chaos Group fiókba és le kell tölteni a V-Ray Benchmark alkalmazást. Futtatásához nem kell V-Ray licencnek lenni a gépen.

Telepítés után egyszerűen el kell csak indítani az alkalmazást és futtatni a teszteket. Amikor kész vannak, meg lehet osztani az eredményeket a benchmark.chaosgroup.com oldalon, és ott láthatjuk azt is, hogy hogyan teljesít a gépünk más hardverekkel összehasonlítva. Érdemes beírni itt, hogyha kapcsolódik a hardverhez valamilyen speciális kiegészítés, mint például vízhűtés.

Amennyiben egy renderfarm vagy felhőszolgáltatás benchmark értékét akarod megnézni, próbáld parancssorból indítani, hogy GUI nélkül fusson a teszt.

A V-Ray Benchmark Windows, Mac OS és Linux rendszereken futtatható.

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

  • Helytartó

    V-Ray Benchmark

    állandó

    Ingyenes tesztalkalmazás a Chaos Group szakembereitől.

    FtNettó ár: Ft Kosárba