AutoCAD Architecture - építész eszköztár

Az AutoCAD Architecture az építészek számára fejlesztett szakági AutoCAD program. Használatával magas minőségű, pontos kivitelitervek készíthetők. A program fő erőssége a tervek 2D dokumentálása és a 3D modellek készítése a megszokott AutoCAD környezetben.

Így tovább dolgozhatunk a megszokott munkamódszerekkel, és saját tempónk szerint állhatunk át a program új verziójában található eszközök használatára. Elsősorban építészeknek és belsőépítészeknek ajánljuk.

Az AutoCAD Architecture – Építészeti eszközkészlet része egy hatalmas könyvtár, amely több ezer előre definiált építési objektumot tartalmaz. Ezek az objektumok testreszabhatók az egyedi projektekhez. A munka megkezdése előtt létre kell hozni és fejleszteni kell a használni kívánt stílusokat és szimbólumokat: szöveges stílusokat, méretezési stílusokat, szabványos blokkokat stb. Ide tartoznak az építési elemek, például falstílusok, ajtók, ablakok, oszlopok és gerendák, valamint szimbólumok, például címkék, amelyek a helyiségeket és az objektumokat meghatározzák.

Az AutoCAD Architecture Építészeti eszközkészletével, beleértve a többszintű blokkokat is, gyorsabbá teszi a tervezést. Segíti a metszetek, homlokzatok létrehozását egyszerűen és gyorsan a 3D építészeti modellből. Különböző katalóguselemeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy minden elem, például ajtó és ablak,.. a megfelelő anyagokkal jelenjen meg a modellben. Automatikusan létrehozhatók a helységek és területek a modellből, ezáltal automatikusan képződnek az álmennyezetek is. Segít az adatok kigyűjtésében, a konszignáció készítésben.  Az intelligens objektumok által a változtatások gyorsan és egyszerűen végrehajthatók, a frissítések pedig automatikusan tükröződnek a homlokzatok, metszetek és részletrajzok tekintetében.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

AutoCAD Architecture 2021 újdonságok

Próbaverzió

Tanfolyam, konzultáció

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD Architecture 2025 új, egyfelhasználós változat

  angol, német, …  1, 3 éves előfizetés

  Az AutoCAD alapú alkalmazásokkal egy csomagban érhetők el itt: AutoCAD – including specialized toolsets

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés