AutoCAD MEP - épületgépészet és -villamosság

Az AutoCAD MEP az épületgépész és épületvillamos tervezők számára továbbfejlesztett AutoCAD program, kiegészítve szakági tervező eszközökkel. Ezeknek köszönhetően pontos 3D modelleket és dokumentációt készíthet az épület gépészeti és villamos rendszereiről, miközben a megszokott AutoCAD alapú környezetről sem kell lemondania.

Automatizált rajzolási feladatokkal, gyári elemtárral és az ütközésvizsgálat funkcióval növelheti termelékenységét és minimalizálhatja a tervhibák számát. A megbízható DWG fájlformátumnak köszönhetően pedig hatékony adatcserét valósíthat meg a társtervezőkkel. 

A munkaterületi környezetek többek között egyéni palettákat és a tartományspecifikus szalagokat tartalmaznak, amelyekkel optimalizálhatja a munkafolyamat feladatait.

Teljes körű épületgépészeti és épület villamossági tervezés valósítható meg az AutoCAD MEP szoftver segítségével. A teljes légtechnikai rendszer megtervezhető az AutoCAD MEP segítségével, a légkezelő berendezéstől kiindulva az utolsó befúvó, vagy elszívó elemig. A teljes elektromos rendszer elvi kapcsolása rajzolható meg a szoftver segítségével, nincs külön rajzi programra szükség ahhoz, hogy egy bonyolult épület elektromos rendszerét megtervezzük. A csővezetéki hálózat tervdokumentációjának éppen olyan egyszerű és könnyű az elkészítése, mint a légtechnikai rendszer tervezésekor. A hideg és melegvíz vezetéki rendszer gyorsan létrehozható a szoftverrel.

 

 
 
Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Próbaverzió (30 napig teljeskörű funkcionalitás)

 
 
Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD MEP 2021 új, egyedi változat

  angol, német, …  1, 3 éves előfizetés

  Az AutoCAD alapú alkalmazásokkal egy csomagban érhető el: AutoCAD – including specialized toolsets

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés