Robot Structural Analysis

A Robot Structural Analysis Professional egy fejlett végeselem szoftver. Segít a mérnököknek hogy bármilyen szerkezetet leellenőrizhessenek különféle nemzeti és nemzetközi tervezési szabvány szerint. Integrált BIM munkafolyamatokat használ hogy adatot cseréljen a Revit szoftverrel. Megbízhatóbb, megépíthető terveket készíthetünk vele, melyek pontosak, ütközésmentesek és kapcsolódnak a BIM folyamatokhoz.

Az Autodesk® Robot™ Structural Analysis Professional szoftver testre szabott számítási megoldást kínál a szerkezettervező mérnököknek a különféle szerkezetek vizsgálatára, legyen az akár épület, híd vagy egyéb speciális építőmérnöki szerkezet. 

Az Autodesk Robot Structural Analysis Professional különböző szerkezetek számítására alkalmas, többféle tervezési szabvány szerint, órák helyett percek alatt. A program kellőképp rugalmas egyszerű rúdszerkezetek számításától a komplex végeselem modellekig, acél és vasbeton tervezéssel, és zökkenőmentes adatcsere lehetőségekkel egyéb Autodesk szerkezettervező programokkal. 

A programban több nyelv közül választhatunk. Tervezhetünk benne az egyik nyelven és kiadhatjuk a dokumentációt a végén több nyelven is akár.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Termékismertető

30 napos próbaverzió

Verziók összehasonlítása

Tanfolyam, konzultáció

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

  • Helytartó

    Robot Structural Analysis Professional

    csak az AEC Collection részeként kapható

    Egyedi árazású termék
    Ajánlatkérés