ReCap Pro

A ReCap Pro szoftverrel a valóságot rögzíthetjük 3D modellek vagy 2D rajzok formájában importált fényképekből és lézerszkennelésekből. Az így nyert digitális állományok (pontfelhő vagy háló) CAD és BIM szoftvereszközök számára feldolgozható, ezzel segítve a tervezés folyamatát.

A ReCap Pro része a ReCap Photo, aminek segítségével drónok által készített fényképekből építési területek, helyszínek, objektumok stb. aktuális állapotának 3D leképezése hozható létre. Emellett támogatja pontfelhők, hálók és ortofotók létrehozását. Utóbbiak gyakran részei a térinformatikai rendszereknek, például az önkormányzatok építészeti osztályai a beépítettség ellenőrzésére is használják.

A mobilkészülékekhez kifejlesztett ReCap szinkronizálható a Leica BLK360 szkennerrel, valamint hozzáférést tesz lehetővé az iPad Pro-ból közzétett projektekhez.

Munkafolyamatok testre szabhatósága: A ReCap Pro SDK (Software Development Kit)-val létrehozott megoldások használatával a valósághűen rögzített adatok gyorsan betölthetők az Autodesk tervezési és/vagy kivitelezési eszközeibe.

A ReCap Pro 2025 új jellemzői:

A Scan2Design munkafolyamatok továbbfejlesztése. A múltban a 3D jellemzők, például az ADA rámpák és felhajtók geometriájának kinyerése nagy pontfelhőkből időigényes kézi feladat volt.

Mostantól ezek a lineáris jellemzők automatikusan kivonhatók egy sablon segítségével, körülbelül 95%-os pontossággal. Ezt követően ezek a kinyert geometriák más szoftverekbe, például Civil 3D-be, InfraWorks-be és a Revit-be importálhatók.

Egy másik új funkció a Faro Focus prémium szkennelések színes szkennelési adatainak importálása.


A ReCap Pro 2024 újdonságai:

Vonalas tulajdonságú elemek kinyerése pontfelhő adatokból a ReCap Viewer-ben.

Számos újítás történt a szkennelés javítása és a szkennelt adat(ok) kezelése terén. Például, kiterjesztett osztályozás-kezelés és automatikus terep osztályozás mindenfajta szkennelésre.

Felhasználói kezelőfelület és teljesítmény fejlesztések.


Főbb újítások a ReCap Pro 2022-ben:

A teljes pontfelhő, vagy egy tetszőlegesen kiválasztott részének, átalakítása alacsony, közepes vagy magas szerkezetű 3D hálóvá.

Projektek és 3D fotó rekonstrukció eredmények közzétételének és az együttműködés támogatása az Autodesk Drive-on, Autodesk Docs-on (korábban BIM 360 Docs) az Autodesk Desktop Connector segítségével.

A felhőben közzétett projektek valódi nézetben (RealView) történő megnyitása a ReCap Viewer segítségével, ami mostantól az Autodesk Drive és az Autodesk Docs része.


A ReCap Pro 2021 újdonságai a felhasználói koordináta-rendszer (UCS) beállításának, a projekt tájolás és navigáció továbbfejlesztése.

 

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

ReCap Pro újdonságok

Rendszerkövetelmények

Felhasználói példák

Próbaverzió

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  ReCap Pro 2025 – 1 éves előfizetés

  angol / magyar egyfelh. verzió

   

   

   
  185.611 FtNettó ár: 146.150 Ft Kosárba
 • Helytartó

  ReCap Pro 2025 – 3 éves előfizetés

  angol / magyar egyfelh. verzió

   
  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés