Autodesk Inventor Professional

Az Autodesk Inventor 3D gépészeti tervező program, amely a gépipar számos területén teljes körű megoldásokat kínál. A program segítségével kihasználhatja a pontos digitális prototípus készítésének minden előnyét.

 

Az Autodesk® Inventor® szoftver a digitális prototípus-készítés megoldásának alapja. Az Inventorral készített modell a valóság egy pontos digitális 3D leképezése, amely lehetővé teszik a tervek alakjának, illeszkedésének és funkciójának ellenőrzését a munkáink során, ezáltal minimálisra csökkentve a valódi prototípusok szükségességét. A szoftver lehetővé teszi, hogy digitálisan tervezze, ábrázolja, szimulálja, optimalizálja és ellenőrizze termékeit, ezzel elősegítve a hatékonyabb kommunikációt, csökkentve a  hibákat és gyorsítva az innovatív tervek elkészítését.

Az Inventor Professional az Inventor teljes funkcionalitásán felül még további területeket is hatékonyabban támogat: szerszámok és öntőformák, csövek és csővezetékek, kábelek és kábelkorbácsok tervezése, dinamikus szimuláció és végeselemes vizsgálat (FEA).

Az Inventor Professional szoftver két változatban érhető el, önálló szoftverként,  vagy a Product Design Collection gépészeti csomag részeként több más hasznos szoftverrel együtt.

 

 

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Ismerje meg a 2025-ös verzió újdonságait

Product Design Collection áttekintés (magyar)

Tanfolyamaink

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Autodesk Inventor Professional 2025 – 1 éves előfizetés

  angol, Single-user (egyfelhasználós változat) 

  1.211.413 FtNettó ár: 953.869 Ft Kosárba
 • Autodesk Inventor Professional 2025 – 3 éves előfizetés

  angol, Single-user (egyfelhasználós változat)  

   

   

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés