Autodesk Vault

Az Autodesk Vault egy átfogó adatkezelő megoldás, melynek segítségével könnyedén rendszerezheti, kezelheti és nyomon követheti az adatait, gyorsan és könnyen kikeresheti egy fájl legfrissebb verzióját, és annak megnyitása nélkül is megtekintheti a rá vonatkozó részletes információkat és a fájl állapotát.

Mivel közvetlenül integrálható az Autodesk több tervezési termékével is, könnyen hozzáférhet a fájljaihoz anélkül, hogy ki kellene lépnie az alkalmazásból. Az életciklus- és átdolgozás-kezelés lehetővé teszi az Autodesk Vault testreszabását az adott munkafolyamathoz.

Az Autodesk Vault Microsoft Windows Server operációs rendszereken fut, és a kiszolgálóoldali alkalmazás gerincét a Microsoft Internet Information Services (IIS) és az MS SQL képezi. A rendszer részeként ügyféloldali alkalmazást is telepíteni kell minden kliensgépre. Az ügyfél telepíti a Vault Explorer nevű, a Windows Intézőre hasonlító alkalmazást, amely részletes hozzáférést biztosít az adatokhoz, beállításokhoz és egyebekhez. Emellett a kompatibilis Autodesk alkalmazásokat és Microsoft Office alkalmazásokat is kibővíti a Vault szalaglapjaival.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

Ismerje meg az Autodesk Vault 2025 újdonságait

Miért használjunk Autodesk Vaultot? (angol)

Autodesk Vault Office áttekintése (angol)

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Vault Professional 2025 – 1 éves előfizetés

  angol, Single-user (egyfelhasználós változat) 

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés
 • Vault Professional 2025 – 3 éves előfizetés

  angol, Single-user (egyfelhasználós változat) 

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés