AutoCAD Map 3D

Megjelent az AutoCAD® Map 3D 2025 térinformatikai és térképészeti szoftver, ami a 2019-es verziótól az AutoCAD-del, és egyéb AutoCAD alapú alkalmazásokkal, egy csomagban érhető el (AutoCAD – including specialized toolsets). A Map 3D használatához a szoftvert továbbra is külön le kell tölteni és telepíteni. A szoftver komplett térinformatikai megoldást nyújt azon ügyfelek számára, akik szeretnék az üzemeltetési és fenntartási feladataikat eggyel magasabb szinten végezni. Ezenfelül, az e-közmű és E-TÉR rendszer felé történő adatszolgáltatás, vagy az onnan kapott adatok megjelenítésének, használatának, módosításának stb. megfelelő eszköze. A program használatával a térképész/térinformatikai szakemberek, a szakági tervezők és a közműkezelők mindennapi munkája nagymértékben leegyszerűsödik, gördülékeny munkafolyamatokkal egészül ki, ezáltal versenyképes megoldást nyújtva a teljes infrastruktúra területére.

Az AutoCAD Map 3D aktuális verziója a korábban már jól bevált és hatékony 2D funkciókat továbbfejlesztett, illetve új 3D és közzétételi funkciókkal egészíti ki, amelyek a térképek és/vagy adatok minden eddiginél gyorsabb létrehozásában, fenntartásában, elemzésében és publikálásában segítenek.

Az új verzió gyorsabb és hatékonyabb megoldásainak köszönhetően kiaknázhatók a továbbfejlesztett együttműködési lehetőségek más Autodesk termékekkel és a versenytársak térinformatikai szoftvereivel.

A szakági adatmodellezés és -kezelés révén az AutoCAD Map 3D nemcsak a térinformatikai szakemberek és kartográfusok, hanem a közműszolgáltatók, távközléssel foglalkozó cégek és út/vasútkezelők, tervezők számára is a teljes infrastruktúra-kezelési megoldás alapjául szolgálhat. Emellett hasznos, az AutoCAD-nek köszönhetően mérnöki pontosságú szerkesztést is biztosító, tervező, elemző eszköz minden olyan intézmény (önkormányzati, állami, természeti erőforrás kezelő stb.) részére, ahol térképek és kapcsolódó attribútum adatok létrehozása, használata és karbantartása a napi munka része.

Az AutoCAD Map 3D 2025 újdonságai itt vagy a Kapcsolódó anyagok közötti megfelelő elérhetőséget választva érhető el.

A Részletes jellemzők-re kattintva a korábbi kiadásokról és magáról a Map 3D főbb tulajdonságairól lehet olvasni.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Kapcsolódó anyagok:

AutoCAD Map 3D 2025 újdonságok

Rendszerkövetelmények

Map 3D 2025 súgó

Tanfolyam, konzultáció

Próbaverzió

Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  AutoCAD Map 3D 2025 új, egyedi változat

  magyar, angol (Single-user)

  1 és 3 éves szoftverelőfizetés.

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés