Nagyvállalati térinformatikai rendszerek

Egy mai nagyvállalat átfogó vezetéséhez, a vállalat javainak nyilvántartásához elengedhetetlen egy jól felépített műszaki-térinformatikai rendszer kialakítása. Rendszereinkhez az Autodesk alkalmazásait, publikáláshoz 2018-ig az Autodesk Infrastructure Map Server-t, azóta a nyílt forráskódú MapGuide Open Source-t használjuk. Erre épülnek rá modulárisan a saját fejlesztések, összhangban a megrendelő igényeivel, követelményeivel. Az adatok tárolása egységes adatbázis struktúrában történik, így egy központi forrásból történhet az adathozzáférés.

Minden rendszerünk fontos eleme a jogosultságkezelés, ami egy külön felületen, az úgynevezett adminisztrációs központban zajlik, az arra jogosult kulcs felhasználó(k) vagy rendszergazda által. Magához a használathoz, kliens oldalon és asztali környezetben, elegendő egy webböngésző, de hordozható eszközre optimalizált felület is létrehozható, ha a megrendelő úgy kívánja.

Igény esetén, rendszereink emellett egyéb vállalati rendszerekkel (például vállalatirányítási, dokumentumkezelő) is képes kapcsolatba lépni, adatcserét megvalósítani.

Alábbi cikkünkben a nagyvállalati térinformatikai rendszerek közül kettővel – a Budapest Airport Zrt. és a Richter Gedeon Nyrt. számára készítettel – ismerkedhet meg röviden.

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

  • Helytartó

    Nagyvállalati térinformatikai rendszer

    egyedi fejlesztésű

    Egyedi árazású termék
    Ajánlatkérés