Önkormányzati és városgazdálkodási megoldások

Napjainkban a polgármesteri hivatalok és az önkormányzatok élete szinte elképzelhetetlen egy jól strukturált térinformatikai rendszer nélkül. Az Autodesk termékekre fejlesztett térinformatikai kiegészítéseink (VárosMester) ötvözik az infrastruktúra-tervezést és -kezelést, könnyű hozzáférést biztosítanak a szervezeten belül a pontos tervekhez, valamint a tér- és eszközgazdálkodási információkhoz, ezáltal pedig a hivatali munka és az ügyfelek kiszolgálása egyaránt hatékonyabbá tehető.

Rendszereink intranetes vagy internetes (a nyilvánosság részére készített csökkentett adattartalmú) publikálásához mára elsősorban a nyílt forráskódú MapGuide Open Source-t használjuk. Az intranetes hozzáférés fontos eleme a jogosultságkezelés, ami egy külön felületen, az úgynevezett adminisztrációs központban történik, az arra jogosult kulcs felhasználó(k) vagy rendszergazda által. Magához a használathoz, kliens oldalon és asztali környezetben, elegendő egy webböngésző, de hordozható eszközre optimalizált felület is létrehozható, ha az önkormányzat vagy a polgármesteri hivatal úgy kívánja.

Városfejlesztés az Autodesk térinformatikai megoldásaival

VárosMester (Integrált Önkormányzati és Városgazdálkodási) Rendszerünk – MapGuide Open Source, Autodesk Infrastructure Map Server (korábban Autodesk MapGuide Enterprise) alapú megoldásokon

Termékjellemzők: Részletes jellemzők »
Termékfelelős:

Elérhető termékkonstrukciók

 • Helytartó

  Önkormányzati és városgazdálkodási megoldások

  keretrendszer + testreszabható modulok

  VárosMester

  Egyedi árazású termék
  Ajánlatkérés