V-Ray Black Friday kedvezmény

2022. november 21.

Szerezze be új szoftverét építészeti látványtervezéshez, animációhoz és más vizualizációs CG munkákhoz a V-Ray Black Friday akció keretén belül!

V-Ray Black Friday

20% kedvezmény az éves kereskedelmi termékekre. Használja ki az előnyöket 2022. november 28-ig!

 

Gondolkodjon egy évvel előre, és biztosítsa a következő évet.

2022. november 28-ig 20% kedvezményt kaphat az új Chaos® éves kereskedelmi licencek és csomagok első évére és a 100 Chaos Cloud kreditből álló csomagokra.*

Tovább az árakhoz >

Használja ki a teljes Chaos eszközkészletet!
A V-Ray Premium a teljes vizualizációs csomag, amellyel egy szabadon felhasználható licencet kap bármely számítógépre, az összes V-Ray integrációt, 20 Chaos Cloud renderelési kreditet, és a Chaos Cosmos, Chaos Phoenix, Chaos Player, Chaos Scans anyagtárat és Chaos Vantage szoftvert.

A V-Ray 6 több mint egy renderelő. Az alkalmazások közötti váltás és a kreatív folyamat megszakítása a múlté a V-Ray 6 nagy teljesítményű új eszközeinek köszönhetően. Már több, mint 3000 renderelésre kész modell, anyag és HDRI áll rendelkezére a folyamatosan bővülő Chaos Cosmos 3D tartalomkönyvtárban, amely közvetlenül elérhető a V-Ray felhasználói felületéről. Emellett a Chaos Cloud felhőszolgáltatásait használva is dolgozhat partnereivel.

 

V-Ray Black Friday akció részletei:

  • Az akció 2022. november 21-28. között érvényes.
  • A fenti kedvezmények más kedvezménnyel nem vonhatók össze.

*Az akció nem vonatkozik az oktatási termékek megújításaira és éves licencekre. A részvétellel Ön elfogadja az alábbi Általános Szerződési Feltételeket.

Általános Szerződési Feltételek >

 

Kapcsolat: Németh Zoltán, telefon: +36 20 583 7272, e-mail: nemeth.zoltan@hungarocad.hu 

Kapcsolatfelvétel