Látványtervezés felsőfokon – V-RAY

2017. szeptember 19.

Örömmel adunk hírt arról, hogy új szoftverekkel bővítettük termékpalettánkat. A Chaos Group-pal kötött együttműködési megállapodás keretében a HungaroCAD a V-Ray termékek hivatalos magyarországi forgalmazója lett. Az új együttműködést egy promócióval ünnepeljük meg, melynek keretében 2017. október 20-ig a V-Ray és VRscans termékeket 10% kedvezménnyel kínáljuk, legyen az új licenc vagy frissítés, állandó licenc vagy bérlés. 

v-ray

Akció időtartama:  2017. szeptember 20-tól  2017. október 20-ig 
Az akcióban résztvevő termékek: minden V-Ray termékkonstrukció és a VRScans termékek. 

A legkeresettebb szoftverek rövid leírása az alábbi linkeken érhető el: 

Honlapunkon nem szerepel az adott termékeknél minden termékkonstrukció, ezért kérjék kollégáinktól akciós árajánlatunkat.

 

A Chaos Group világszerte vezető szerepet játszik a számítógépes grafika technológiai fejlesztésében, amellyel a művészeket és dizájnereket segíti fotórealisztikus képek és animációk megalkotásában a dizájn, a televízió és a filmipar területén. A Chaos Group fizikai alapú világítás tervező és renderelő szoftvere a V-Ray napi használatban van többek között a világ top dizájn stúdióinál, építészirodáiban, reklámügynökségeinél és vizuális effektekkel foglalkozó cégeinél. Manapság a cég kutatási és fejlesztési eredményei a felhő-renderelés, az anyagok szkennelése és a virtuális valóság megalkotása terén formálják a jövő kreatív történetmesélését és a digitális dizájnt. Az 1997-ben alapított Chaos Group-nak szófiai székhelyén kívül irodája működik Los Angeles-ben, Baltimore-ban, Szöulban és Tokióban.

A Chaos Group innovatív render megoldásokat kínál a média, a szórakoztatóipar és a dízájn iparágak számára. A közel egy évtized alatt renderelő programok egyik zászlóshajójának számító V-Ray® szabványt állított fel a sebesség, a minőség, a megbízhatóság terén, a kezelhetőség egyszerűségében; és elismert nemzetközi stúdiók renderelő motorjává vált. A vállalat szoftvermegoldásai, amelyekkel büszkén támogatja a 3D közösséget: V-Ray® for Autodesk® 3ds Max®, V-Ray® for Autodesk® Maya®, V-Ray® for Autodesk® Softimage®, V-Ray® for Rhino®, V-Ray® for SketchUp®, Phoenix FD™ for Autodesk® 3ds Max®, Phoenix FD™ for Autodesk® Maya®, and Pdplayer™.

Kapcsolat: Németh Zoltán, Telefon: 20/583-7272, Email: nemeth.zoltan@hungarocad.hu 

Kapcsolatfelvétel