V-Ray változások

2022. július 14.

A V-Ray termékcsalád elérése átalakul, hogy felhasználóinak nagyobb értéket és rugalmasságot biztosítson. A továbbiakban a V-Ray programok egy-egy adott alkalmazáshoz külön nem lesznek élérhetőek, helyette egyetlen V-Ray licenccsomag jön létre. Ennek köszönhetően minden V-Ray integrációhoz hozzáférése lesz, beleértve a 3ds Max, a Cinema 4D, a Houdini, a Maya, a Nuke, a Revit, a Rhino, a SketchUp és az Unreal használatát. Ismerje meg a V-Ray változások részleteit.

V-Ray

Az új V-Ray licenctípus három változatban lesz elérhető: Solo, Premium és Enterprise.

 

Chaos V-Ray Solo

Ha Ön a V-Ray-t egyetlen számítógépen használja, és ennek legköltséghatékonyabb módját keresi, a Solo a megfelelő választás. Ez V-Ray licenctípus egy gépre telepíthető, és bármelyik V-Ray integráció használható vele. Tartalmazza a Chaos Cosmos-t, így hozzáférése lesz a 3D-s tartalmaihoz is. A V-Ray Solo jó választás azoknak, akik a funkciók és minőség terén lemondások, kompromisszumok nélkül szeretnének pénzt megtakarítani.

A Solo licencek havi, 1 éves és 3 éves előfizetései közül választhat.

 

Chaos V-Ray Premium

A prémium szint megfelelő választás a legtöbb vásárló számára, mely összehasonlítható a korábbi V-Ray Collection licenccsomaggal. Ezzel a licenctípussal bármely gépre telepítheti a licencben elérhető V-Ray alkalmazásokat. A Premium lebegő licencet is tartalmaz a Chaos kiegészítő termékekhez, mint például a Phoenix, Player, Scans és Vantage. Ezenkívül magában foglal egy 20 ingyenes kreditből álló kezdőcsomagot a Chaos Cloud online renderelési megoldáshoz és hozzáférést biztosít a növekvő Chaos Cosmos tartalomkönyvtárhoz.

A Prémium lebegő licencek havi, 1 éves és 3 éves előfizetései közül választhat.

 

Chaos V-Ray Enterprise

Az Enterprise a legköltséghatékonyabb megoldás azon stúdiók és cégek számára, melyeknek 5 vagy több V-Ray licencre van szükségük. Ha ezt a lehetőséget választja, a Prémium szint összes előnyét megkapja, ráadásul több licenc esetén kedvezményes áron.

Az Enterprise lebegő licencek 1 éves és 3 éves előfizetési közül választhat.
Az Enterprise előfizetések nem tartalmaznak havi előfizetés opciót.

 

Az új licencek értékesítése csak előfizetéssel történik

Az előfizetés egyszerű és rugalmas módja annak, hogy naprakész lehessen az összes V-Ray frissítéssel és új funkciójával kapcsolatban. A Solo és Premium szintekhez havi, 1 éves és 3 éves előfizetési lehetőségek állnak rendelkezésére, megfizethető elérést biztosítva a V-Ray azonnali használatához.

 

 A jelenlegi örökös licencek átállíthatók éves előfizetésre

Amennyiben Ön jelenleg is rendelkezik örökös licenccel, átállíthatja V-Ray Solo, Premium vagy Enterprise előfizetési típusra, mellyel növelheti megtakarítását új éves előfizetése első évében.

  • A V-Ray 3 verziójú örökös licencek birtokosai 20% kedvezményt kapnak az éves licencük első évére, V-Ray Solo, Premium vagy Enterprise éves előfizetésre történő áttérés esetén.
  • A V-Ray Next verziójú örökös licencek tulajdonosai 30% kedvezményt kapnak az éves licencük első évére, V-Ray Solo, Premium vagy Enterprise Annual verzióra való áttéréskor.
  • A V-Ray 5 verziójú örökös licencek tulajdonosai 40% kedvezményt kapnak az éves licencük első évéből, V-Ray Solo, Premium vagy Enterprise Annual előfizetésre való áttéréskor.

 

A migrációs ajánlatok egy az egyben alkalmazandók (egy örökös licenc egy V-Ray Solo, Premium vagy Enterprise licencre). A migrációs ajánlatok árai az új éves előfizetés első évére érvényesek; a felhasználók az első év után a teljes éves előfizetési árat fizetik.

Eredeti örökös licence a V-Ray Solo, Premium vagy Enterprise előfizetéses licenctípusra történő áttérést követően is aktív marad.

 

Amennyiben további információra lenne szüksége a változások kapcsán, kérjük keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Kapcsolat: Németh Zoltán, Telefon: +36 20 220 9483, E-mail: nemeth.zoltan@hungarocad.hu

Tovább a termékekhez >

Kapcsolatfelvétel