Ventilated Facades szakmai webinár

2023. június 7.

Az átszellőztetett homlokzatok gyors, rugalmas tervezése és dokumentálása a Revitben.
Az átszellőztetett homlokzatú épületek tervezői tudják, hogy a folyamat milyen időigényes, hétköznapi és hibalehetőségekkel járó lehet az egyszerű Revit®-ben. A gyártók pedig túlságosan jól tudják, hogy az adatokban vagy a dokumentációban elkövetett hibák milyen késedelmeket, költségeket és utómunkálatokat okozhatnak a gyárban vagy a helyszínen.

Az átszellőztetett homlokzati projektekhez kapcsolódó küzdelmek bizonyos fokig költségesek, és negatívan befolyásolják a projekt szén-dioxid-kibocsátását. Szerencsére ezeknek a  homlokzatoknak a kezelését a Revitben nem kell kézzel végezni. BIM-szoftverünk segít leküzdeni a sima Revitben való munka korlátait, hogy a 3D modellezés és a 2D műszaki rajzok helyesen és időben elkészüljenek.

Az alkatrészek modellezésétől és ütemezéshez való megjelölésétől a keretes panelek üzemi rajzainak létrehozásáig – az összes címke és méret automatikus elhelyezésével a BIM-modellnek megfelelően – ez a Revit plugin növeli a termelékenységet és minimalizálja a hibákat az épülettervezési fázisban. Ez pedig azt jelenti, hogy időt és pénzt takarít meg, miközben csökkenti az építési hulladékot. 

Meghívjuk Önt június 15-i ingyenes webináriumunkra. 

Témák:
Átszellőztetett homlokzati kialakítás létrehozása külső falakban
Átszellőző homlokzatok kereteinek azonnali létrehozása
Részek felosztása panelek létrehozásához
Keretelemek és részek számozása
Összeállítás létrehozása üzemi rajzokkal

REGISZTRÁCIÓ

A webináriumot a következők számára ajánljuk:
Építészek, statikusok, gyártók, BIM-menedzserek/koordinátorok – mindazok, akik részt vesznek az átszellőztetett homlokzatok tervezésében, gyártásában és kivitelezésében.

Megoldás: Azok számára, akiknek állandó nyomás alatt kell pontos szellőzőhomlokzati modelleket, ütemterveket és gyártmányrajzokat készíteniük, az AGACAD egy fejlett Revit bővítményt – Ventilated Facades – kínál, amely a Revit feladatok automatizálásával segít gyorsan és pontosan létrehozni, frissíteni és kezelni a szellőzőhomlokzatok 3D modelljeit, 2D vázlatát és BIM dokumentációját. Ez egy komoly BIM-eszköz, amely csökkenti az ismétlődő feladatokra fordított időt, és csökkenti az emberi hibákból eredő költségeket.

Kapcsolatfelvétel